Eladó lakás Sopron 39 900 000 Ft

Leírás

Sopron gyönyörű belvárosából, a Várkerület egyik csendes belső udvaráról kínálok megvételre egy szép állapotú lakást!
BEFEKTETÉSNEK, SZÁLLÁSADÁSNAK is TÖKÉLETES LEHETŐSÉG!

INGATLAN JELLEMZŐI
Az 1800- as években, késő barokk stílusban épült társasház gazdag történelmi múlttal rendelkezik. A ház műemlék. Jelenlegi formáját az 19. sz. második felében nyerte el. A társasházban 9 lakás található.

LAKÁS JELLEMZŐI
Az 57 m2- es 1. emeleti lakás, az épület hátsó felében, távol a város zajától, szépen karbantartott lépcsőházban található.
Elosztása szerint, előszobából, fürdőszobából, nappali- konyhából és egy tágas hálószobából áll. A lakás vezetékeit felújították, a padlózat, a fürdőszoba és a konyhabútor, fiatalos,-modern eleganciával megfűszerezett külcsínt kapott.
A fürdőszoba melegét elektromos fűtőpanel, a lakás többi részét, 2 éve felszerelt gázkonvektorok szolgáltatják.
A lakáshoz az emeleti szinten egy, az udvaron további 2 tároló tartozik.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető.

LOKÁCIÓ
A kultúrában és az építészeti remekekben gazdag belváros szívében élhet, néhány lépésnyire a kávézóktól, éttermektől, boltoktól. A város forgatagától mégis kicsit hátra húzódva, a csendet és a madarak hangját élvezve, egy tereiben tágas, meleg, nyugalmas otthon érzetét kapja. Parkolásra a környező utcákban, vagy a pár percre található teremgarázsban van lehetőség.

AKIKNEK AJÁNLOM
Akik szeretnek a belvárosban élni és az ajtón kilépve élvezni a város lüktetését, a temérdek szórakozási lehetőséget és örömmel vesznek részt a különböző rendezvényeken. Mindemellett a tömegközlekedés is megoldott.


Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Lakás részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11170202
Irodai azonosító: H460625
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Belváros
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift