Eladó családi ház Fertőrákos 104 900 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok Fertőrákoson, Magyarország egyik közkedvelt, világörökség részén 1262 m²-es saroktelken elhelyezkedő, 2006-ban téglából épült, hőszigetelt 225 m²-es, 3 szintes, családi házat, amely 7 szobából, 2 konyhából, 3 fürdőszobából és 4 toalettből áll.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:
Az utcáról az előudvaron át, előtetős főbejáraton keresztül jutunk a középső szinten található tágas előszobába, amiből szinteltolással nyílik a nagy méretű amerikai-konyhás, étkezős nappali a 21 nm-es terasszal, ahonnan pazar kilátás nyílik a rendezett kertre valamint a Szárhalmi erdő és a Rákos-patak övezte környezetre. Ugyanezen a szinten található egy világos, utca frontra néző szoba, amely a mellette praktikusan kialakított fürdőszobával és külön álló mellék helyiséggel, kiválóan alkalmas hálószobának, dolgozószobának, irodának. A felső szint /tetőtér/ 4 db nem túl nagy, de barátságos szobái a társalgó és a fürdőszoba - toalett, minden kényelmet megadnak a nyugodt, kiegyensúlyozott alváshoz, pihenéshez. Az alagsori szinten található egy külön bejáratú önálló apartmanként funkcionáló lakrész nappali - konyhával, hálóval és fürdőszobával, valamint a kazánház és a mosókonyha. A belső kert felől a házat egy 10 m hosszú fedett faoszlopos folyosó és egy 2 kocsi beállónak alkalmas fedett terasz zárja körbe. A kerékpár út mellett, turisztikailag frekventált helyen fekvő családi ház, kitűnően alkalmas vendégszálláshely és egyéb vállalkozás üzemeltetésére is. A korábbi években a házban jól jövedelmező kerékpárkölcsönző működött. A ház fűtését és meleg víz ellátását az alagsori kazánházban elhelyezett, álló 60 l víztartályos, programozható cirkó gázkazán biztosítja. A lakóingatlan a helyi önkormányzat engedélye alapján 2 lakásos háznak minősül, ezért a rezsicsökkentett gázmennyiség duplán vehető igénybe.
Legnagyobb előnye, hogy beosztásának köszönhetően alkalmas TÖBB GENERÁCIÓS családok együttélésére, vagy befektetési célokra egyaránt. Megvásárláshoz igénybe vehetőek, államilag támogatott vissza nem térítendő támogatások és kedvezményes hitelek .

LOKÁCIÓ:
A település önálló önkormányzattal, orvosi rendelővel, gyógyszertárral, bölcsődével, óvodával, iskolával, REÁL élelmiszer bolttal rendelkezik, melyek a központban (2 km) találhatóak. Az ausztriai határ (3 km), a fertőrákosi kőfejtő és barlangszínház (1 km), valamint Sopron (5 km) közelsége nagyon vonzóvá teszi az ingatlant.

A családi házat bátran ajánlom a csendet, nyugalmat kereső családoknak és a vállalkozó kedvűeknek egyaránt.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Családi ház részletei

Ár: 104 900 000 Ft
Méret: 225 négyzetméter
Azonosító: 11270036
Irodai azonosító: H472525
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Kőhíd
Telek: 1262 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 7