Eladó családi ház Sopron 59 900 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok Sopron történelmi negyedében elhelyezkedő házrészt, saját kertkapcsolattal. A városrészt Templom-negyednek is hívják, hiszen itt épült fel Sopron legrégebbi plébánia temploma, a nemrég felújított Szent Mihály-templom. Ebben a műemléki környezetben helyezkedik el az ingatlan, amely 1986-ban épült 91 m2-es, egy emeletes téglaház, amely egy közös udvarban helyezkedik el. Az épület dél-nyugati tájolásának köszönhetően, világos, jól benapozott.
Az ingatlan földszintjén nappali, konyha, fürdőszoba, kamra, az emeleti szinten pedig két hálószoba található, a lépcsőházból a padlástérre is fel lehet jutni, ami 2 különálló helyiségből áll, így tárolás céljából hasznosítható. Az ingatlanhoz tartozik a 47 m2-es pinceszint, amely 4 különálló helyiségből áll. A házhoz 25 m2-es garázs csatlakozik, amelynek a tetején egy teraszt is kialakítottak. A 89 m2-es kertben 3 tároló is helyet kapott, amelyek közül a legnagyobb 26 m2-es, így ebből műhely, vagy akár még egy garázs is kialakítható. A fűtésről gáz kazán gondosodik, azonban a garázsban egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítja a ház melegét. A hét házrészből álló közös udvar lakóközössége jó, az udvarban található ingatlanok felújítottak ill. felújítás, korszerűsítés alatt állnak. A megvételre kínált házrész folyamatosan karbantartott, azonban esztétikailag felújítandó állapotú. A belváros pár perc sétával elérhető, de a ház mégis elszeparált, nyugodt, csendes udvarban helyezkedik el.

Az ingatlan jellemzői:
- fa nyílászárók (redőnnyel felszereltek)
- DNY-i tájolás
- garázs (380 V ipari áram bevezetve)
- tárolók
- jó lokáció

Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Családi ház részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 91 négyzetméter
Azonosító: 11230234
Irodai azonosító: H467444
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Belváros-külső
Telek: 194 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: házrész
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3