Eladó családi ház Fertőrákos 32 900 000 Ft

Leírás

Fertőrákoson, Soprontól 6 km-re, 3 lakásos rendezett udvarban ( társasház alapító okirattal rendelkezik ), jelenleg 2 szoba + konyha-étkező kialakítású társasházi lakás, saját kert résszel eladó.

Fertőrákos kiemelkedő történeti és művészeti emlékekkel rendelkezik; szép természeti környezetben fekszik, számos épülete műemlék. Egyike az UNESCO világörökség részét képező Fertő/Neusiedlersee kultúrtáj jelentős településeinek, része a Fertő-Hanság Nemzeti Parknak. A községet átszeli a Fertő-parti országút, valamint a tó körül épült kerékpárút. Két határátkelőhellyel rendelkezik; gépjárművel Sankt Margarethen im Burgenland (Szentmargitbánya) irányába lehet átkelni Ausztriába a Páneurópai Piknik Emlékpark szomszédságában, míg Mörbisch am See (Fertőmeggyes) felé gyalogos, kerékpáros és lovas átkelő található, közvetlenül a Mithrász-szentély mellett.

Műszaki jellemzők:
- földszint 44 nm + 100 nm kert
- tetőtér bruttó 45 nm, fejújítása elkezdődött, nagyrészt gipszkartonozva, szigetelve, tetőtéri ablakok betéve, vezetékek felvezetve. Tetőtéri teraszajtó nem került beépítésre, de rendelkezésre áll.
- pince 28 nm, 3 méter belmagasság
- fűtése vegyes tüzelésű kazánról radiátorokkal, illetve vaskályha
- melegvíz villanybojlerről
- Bejárat felőli falon 10 cm hőszigetelés, színezés még nem készült el
- a közös bejárat térkövezése a közlejövőben megtörténik.
Az ingatlan felújítása elkezdődött, több építési anyag már a helyszínen van, de kialakítása, befejezése már az új tulajdonosra vár.
Ha érdekli az ingatlan, várom megkeresését!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Családi ház részletei

Ár: 32 900 000 Ft
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11222048
Irodai azonosító: H466453
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Fertőrákos
Telek: 100 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2